Ένα στικ μοτσαρέλας αξίας 50 δολαρίων με χαβιάρι που σερβίρεται στο Chelsea Living Room είναι το νέο hotspot της Νέας Υόρκης.
Κάποτε θεωρείτο λιχουδιά, αλλά πλέον το χαβιάρι έχει γίνει μια συνηθισμένη προσθήκη στα μενού εστιατορίων στο Μανχάταν.
«Θέλουμε οι άνθρωποι να μπορούν να το δοκιμάσουν και να το απολαύσουν, χωρίς να ξοδέψουν χρήματα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Dylan Grace στην The Post.
Τι περιέχει
Στο εστιατόριο στην 14th Street, το πολυτελές τηγανητό ξυλάκι είναι φτιαγμένο με έξι ίντσες καπνιστή μοτσαρέλα που προέρχεται από το τυρί Murray.
Είναι καρυκευμένο με αλεύρι, αυγό και τραγανή τριμμένη φρυγανιά panko, τηγανισμένη μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια ολοκληρώνεται με κρεμ φρες και χαβιάρι Kaluga Black Diamond.

Μπορεί να μην είναι το πρώτο ή το μοναδικό ραβδί μοτσαρέλας με χαβιάρι στην πόλη (το Carne Mare σερβίρει επίσης μια μικρότερη εκδοχή του ορεκτικού για 16 δολάρια), αλλά αυτή την περίοδο θεωρείται το πιο hot πιάτο.
«Οι άνθρωποι στις μέρες μας αναζητούν πραγματικά εκείνη τη στιγμή για το Instagram, όταν βγαίνουν για φαγητό», λέει ο ιδιοκτήτης.
«Οι άνθρωποι πάντα αναζητούν να επιδείξουν πού βρίσκονται ή να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με άλλα άτομα στο διαδίκτυο. Και νιώθω ότι δεν είναι απλώς ένα πιάτο, σωστά; Είναι σχεδόν σαν ένα κομμάτι συζήτησης», προσθέτει.
O tempora, o mores, λέμε εμείς…
Δείτε κι αυτά:
Airfryer: Συνταγή για κοτομπουκιές χωρίς περιττά λίπη, αλλά με φανταστική γεύση σαν τηγανητές
Συνταγή για γαρίδες στον Airfryer: οι πιο ζουμερές, πιο υγιεινές και νόστιμες που έχετε δοκιμάσει
Ποιος ανυποψίαστος παράγοντας εκτροχιάζει την πέψη;
Με πληροφορίες από nypost.com

Comments are closed.