Η διάσημη παρουσιάστρια, εκδότρια και επιχειρηματίας Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) ήταν οικοδέσποινα σε πάνελ του «Oprah Daily» με θέμα το «στίγμα» της παχυσαρκίας.

Η παχυσαρκία επηρεάζει δύο δισεκατομμύρια ενήλικες παγκοσμίως, και η Όπρα μίλησε και για τον δικό της αγώνα απώλειας βάρους.

Τι δήλωσε:

«Όλοι γνωρίζετε ότι βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Το μεγαλύτερο βάρος μου ήταν περίπου 107 κιλά», είπε.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο δημόσιο πρόσωπο, ο αγώνας του οποίου με την παχυσαρκία να έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης όσο ο δικός μου», πρόσθεσε.

«Με έχετε δει όλοι να κάνω τη μία δίαιτα μετά την άλλη…αλλά το σώμα μου φαίνεται να θέλει πάντα να επιστρέφει σε ένα συγκεκριμένο βάρος» συνέχισε.

Μάλιστα, σχολίασε το γεγονός ότι οι άνθρωποι της συμπεριφέρονταν διαφορετικά όταν ήταν υπέρβαρη ειδικά όταν πήγαινε σε καταστήματα.

«Ολοι εμείς που το έχουμε ζήσει ξέρουμε ότι οι άνθρωποι σου φέρονται διαφορετικά, απλά το κάνουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Όπρα ονομάστηκε η «Βασίλισσα όλων των Μέσων» και υπήρξε η πλουσιότερη Αφροαμερικανίδα του 20ού αιώνα, αλλά έχει καταφέρει κάτι ακόμα πιο σπουδαίο: όλος ο κόσμος την ξέρει με το μικρό της όνομα.

Έχει περάσει τρομερές δυσκολίες στη ζωή της, για τις οποίες έχει μιλήσει ανοιχτά. Στην ηλικία των εννέα ετών την βίασε ένας ξάδελφός της και τα επόμενα χρόνια κακοποιήθηκε σεξουαλικά και από άλλους άντρες.

Δείτε εδώ περισσότερα: Oprah Winfrey: Όσα ξέρει για τη δύναμη του διαλογισμού μέσα από τα λόγια της!

Δείτε κι αυτά:

Διάσημα αποφθέγματα της Oprah Winfrey να σε αφυπνίσουν

Βίντεο: Κάνε διαλογισμό με τη φωνή της Oprah Winfrey!

 

Comments are closed.