Η διάσημη ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) σε αποκλειστική της συνέντευξη στο περιοδικό People αποκάλυψε ότι οι κόρες της βρίσκονται σε θεραπεία για την ψυχική τους υγεία.

 «Βρίσκονται στην ηλικία που η θεραπεία τους είναι πιο ατομική, αλλά τους έχει δώσει, νομίζω, μια γλώσσα όπου μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου τις ανάγκες τους διαφορετικά», τόνισε.

Οι κόρες της Χέβεν και Όνορ, είναι ηλικίας 12 και 15 χρόνων αντιστοίχως, ενώ η ηθοποιός έχει και έναν γιο, τον Έις που είναι 5,5 χρόνων.

 «Είναι τόσο ωραίο να μπορείς να τους δώσεις τα εργαλεία για να μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να μπορούν να εκφράσουν πραγματικά τις ανάγκες τους», πρόσθεσε.

«Αλλά όταν ήταν… 9, 10, 11, ήταν διαφορετικά. Τώρα λένε: “Μαμά, θέλω να μπορώ να μιλήσω με τον θεραπευτή μου και εσύ να μην με ακούς πάντα”», συνέχισε.

«Έχουν διαφορετικές προσωπικότητες»

Όσο για τις προσωπικότητές τους είπε ότι «θα έλεγα ότι είναι όλα τους εντελώς διαφορετικά. Βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής και χρειάζονται κάτι διαφορετικό από εμένα».

«Το μόνο πράγμα που είναι συνεπές είναι το 5χρονο αγόρι μου, που  ζηλεύει όταν αγκαλιάζω τη 12χρονη ή την 15χρονη κόρη μου

Το ίδιο και το 12χρονο παιδί μου που ζηλεύει όταν αγκαλιάζω τα άλλα δύο ή το 15χρονο αντίστοιχα», είπε ακόμη.

Τον περασμένο Μάιο, η Άλμπα είπε πώς η ανατροφή τριών παιδιών με τον επί 15 χρόνια σύζυγό της, Κας Γουόρεν, την έκανε να τον αγαπήσει «πολύ περισσότερο».

«Ο γάμος δεν είναι το ίδιο με την επιλογή να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο. Αυτό είναι ένα διαφορετικό επίπεδο οικογένειας», είχε πει.

«Αυτό το άτομο χρειάζεται και τους δύο για πάντα, ανεξάρτητα από το αν μεγαλώνετε μαζί ή δεν μεγαλώνετε μαζί τα παιδιά», είχε σημειώσει ακόμα.

Δείτε κι αυτά:

Kate Winslet: Στα 40 ξεκινά η καλύτερη δεκαετία της γυναίκας!

Θοδωρής Αθερίδης: Παίρνω ψυχοφάρμακα – Δεν έχω ταμπού

Salma Hayek: «Ό,τι ακριβότερο φοράω είναι το μυαλό μου»

Πηγή: people.com

Comments are closed.