Μία γιαγιά από το Τέξας εν ονόματι Nanny Faye έχει τρελάνει το TikTok με αποτέλεσμα να ξεπερνά τους 200.000 ακολούθους.

Η εγγονή της που διαχειρίζεται τον λογαριασμό αποφάσισε να της κάνει μία «σκληρή» ερώτηση με δεδομένο ότι η γιαγιά της είναι 98 ετών.

«Γιαγιά, φοβάσαι τον θάνατο;», της είπε μετά από αίτημα ακολούθου της γι’ αυτή την ερώτηση. Η απάντησή της υπερηλίκου σάρωσε στο Διαδίκτυο και έγινε viral.

«Όχι! Γιατί να φοβάμαι; Αγάπη μου, τι υπάρχει για να φοβηθείς;», απάντησε η ίδια.

Και συνέχισε: «Αυτό είναι απλώς η αναμονή για να συμβεί. Αυτή η ζωή είναι απλώς ένας μικρός ενδιάμεσος χρόνος. Είναι ένα χτύπημα».

«Πραγματικά (αυτή η ζωή) δεν ισοδυναμεί ούτε με έναν λόφο από φασόλια… Λιγότερο από 100 χρόνια μέχρι την αιωνιότητα δεν μετρούν καν», είπε ακόμη.

«Η πίστη σου πρέπει να μείνει σε αυτό που λέει η Βίβλος. Μας παρουσιάζει το πιο υπέροχο σπίτι, το πιο υπέροχο μέρος για να ζει κανείς και να είναι ευτυχισμένος και τέλειος», συνέχισε.

«Θα υπάρξει τελειότητα. Όλα θα είναι υπέροχα. Χωρίς καμία ασθένεια, καμία θλίψη, κανέναν άνεργο, κανένα πρόβλημα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση», τόνισε

«Οι άνθρωποι εκεί δεν πρόκειται να κάνουν φασαρίες και να λένε ψέματα και να βρίζουν και να μην κοιμούνται. Δεν πρόκειται να υπάρξει τίποτα από αυτά που ανησυχούν εμάς εδώ», κατέληξε η 98χρονη και μας έκανε να βουρκώσουμε…

@nannyfayeandme I asked nanny a question that I’ve always wanted to ask but never have….. is she afraid of death?.. #nanny ♬ original sound – Nanny Faye

Δες κι αυτό: Ζωή ή επιβίωση; 

Write A Comment