Το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών. Και κάποιοι καθηγητές ξεχωρίζουν για την ευγένεια, την καλοσύνη και την αφοσίωσή τους στο εκπαιδευτικό τους έργο.

Αυτό που έκανε μία ομάδα μαθητών για τον καθηγητή των μαθηματικών τους στις ΗΠΑ δεν έχει προηγούμενο…

Κάθε ημέρα ο καθηγητής Julio Castro οδηγούσε για ώρες ένα μηχανάκι για να μπορέσει να πάει στη δουλειά του στο Λος Άντζελες.

Οι μαθητές του, λοιπόν, αποφάσισαν να του κάνουν το απόλυτο δώρο: ένα αυτοκίνητο!

Ο Julio Castro δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσει και οι μαθητές του για να τον ευχαριστήσουν ξεκίνησαν κρυφά έναν αγώνα δρόμου για να μαζέψουν χρήματα.

Έκαναν τουρνουά μπάσκετ, έστησαν μια βραδιά κινηματογράφου και ζήτησαν από τις επιχειρήσεις της περιοχής τους οικονομική βοήθεια.

Και έτσι μετά από πολλή προσπάθεια τα κατάφεραν και συγκέντρωσαν το ποσό των 11.000 δολαρίων!

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του καθηγητή τους:

«Σηκώνεται στις 4:15 το πρωί», είπε η μητέρα ενός από τους μαθητές.

«Παίρνει το σκούτερ μέσα στο λεωφορείο, κάθεται εκεί για δύο ώρες για να μπει στην πόλη και μετά οδηγεί το ίδιο σκούτερ για να έρθει στο σχολείο», συνέχισε.

«Μετά το σχολείο μένει για να βοηθήσει τα παιδιά και γυρίζει σπίτι του στις 9:30 το βράδυ, πολύ αφότου τα παιδιά της κοπέλας του έχουν ήδη πάει για ύπνο. Αυτό το κάνει κάθε μέρα!», πρόσθεσε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι η καλοσύνη και η αγάπη ανταμείβονται!

Δείτε κι αυτό: Συγκινητικό βίντεο:  Μπαμπάς και κόρη στο πιάνο σε βάθος πενταετίας!

Με πληροφορίες από godupdates.com

 

 

 

 

Comments are closed.