Κάθε ζωντανός οργανισμός στο σύμπαν δονείται σε μια ενεργειακή συχνότητα. Η παραγωγή ενέργειας υποκινεί την αλλαγή ή την ανάπτυξη του. Ακριβώς αυτή η  παραγωγή ενέργειας είναι που δημιουργεί αποτυπώματα ή δονήσεις σε συγκεκριμένες συχνότητες ή ρυθμούς.

Ποια είναι η δική σας ενεργειακή δόνηση;

Είναι απόλυτα κατανοητό σε όλους τι εννοούμε, όταν λέμε ότι δεχόμαστε αρνητικές «δονήσεις» (vibes) από κάποιον.

Αυτό που ίσως δε συνειδητοποιούμε με ευκολία είναι ο βαθμός που τα δικά μας ενεργειακά κύματα ή συχνότητες επηρεάζουν τη συναισθηματική μας κατάσταση, τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Πώς μπορούμε, λοιπόν,  να καταλάβουμε τι είδους δονήσεις εκπέμπουμε;

Με απλά λόγια, ένα άτομο που είναι συνήθως αισιόδοξο, ενεργητικό και αποπνέει ηρεμία και συμπόνια θεωρείται ότι έχει υψηλή δόνηση.

Επίσης, ένα τέτοιο άτομο τείνει να συνδέεται αρμονικά με τους γύρω του, απολαμβάνει τη σχέση του με τη Μητέρα Φύση, βρίσκεται σε ειρήνη με τον εαυτό του και έχει συνήθως πνευματικές αναζητήσεις.

Στον αντίποδα, ένα άτομο που έχει μειωμένη ή καταθλιπτική διάθεση, είναι ανήσυχο ή θυμωμένο ενδέχεται να σχετίζεται με ενέργεια χαμηλών δονήσεων.

Επιπρόσθετα, ένα άτομο με χαμηλή ενεργειακή δόνηση αντιμετωπίζει δυσκολίες στη σύνδεσή του με τους άλλους,  έχει δυσαρμονική σχέση με τον εαυτό του και περιορισμένα πνευματικά ενδιαφέροντα.

Ποια είναι, όμως, τα σημάδια ότι η δόνηση σας είναι υψηλή;

#1 Η ικανότητα να γελάτε.

Η ικανότητά σας να γελάτε αποτελεί πηγή αισιοδοξίας. Επειδή δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά, έχετε μεγαλύτερη ικανότητα να σκέφτεστε θετικά και να μην αφήνετε τις απογοητεύσεις ή τις προκλήσεις να σας αποθαρρύνουν.

Αντίθετα, είστε ικανοί να αντιμετωπίζετε τα εμπόδια με θετική στάση, καθώς αποτελούν για εσάς προκλήσεις για να εξελιχθείτε.

#2 Δείχνετε συμπόνια και ενσυναίσθηση προς τους άλλους.

Επιδεικνύετε πνεύμα ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους σας, γεγονός που  ενισχύει την αίσθηση της ενότητάς σας όχι μόνο με την ανθρωπότητα, αλλά και με το σύμπαν.

Η συμπεριφορά σας αποπνέει γαλήνη, ζεστασιά και ηρεμία.

#3 Είναι στη φύση σας να φροντίζετε.

Ακόμη και σε περιόδους άγχους, βρίσκετε μέσα σας τη δύναμη να παρέχετε παρηγοριά και ασφάλεια στους άλλους.

Αυτό δε συνδέεται μόνο με την επιθυμία σας για αυτοπραγμάτωση, αλλά έχει θετικό αντίκτυπο και στους άλλους.

Διάβασε εδώ Μπορούν τα δέντρα να μας θεραπεύσουν; Η επιστήμη απαντά…

#4 Έχετε όρεξη για ζωή.

Η εσωτερική σας χαρά κάνει το βλέμμα σας να ακτινοβολεί. Εκτιμάτε αυτά που έχετε και να αντιμετωπίζετε κάθε νέα μέρα σαν ευκαιρία για εξέλιξη.

Δεν επιτρέπετε στα αρνητικά συναισθήματα να σας παρασύρουν στη δίνη τους, αλλά τα διαχειρίζεστε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ανακόπτουν την πορεία σας.

#5 Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή.

Το ένστικτό σας είναι ισχυρό, αναγνωρίζετε και ακολουθείτε την εσωτερική σας φωνή. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε πάντα δίκιο, αλλά τις περισσότερες φορές γνωρίζετε εκ των προτέρων αν μια κίνηση θα αποβεί ωφέλιμη ή επιβλαβής για εσάς.

#6 Είστε αξιόπιστοι.

Η ισχυρή θετική σας ενέργεια σάς κάνει να ξεχωρίζετε για την υπευθυνότητα  και την αξιοπιστία σας. Διακρίνεστε για τη συνέπειά σας, επισφραγίζετε τα λόγια σας με έργα, και όταν δίνετε μια υπόσχεση, την τηρείτε.

#7 Έχετε ισχυρή σύνδεση με την πνευματικότητά σας.

Η βαθιά σύνδεσή σας με τις αντιλήψεις σας σε ένα Ανώτερο Ον και οι πνευματικές σας πεποιθήσεις σάς βοηθούν να υιοθετείτε θετικές συνήθειες και συμπεριφορές που σας παρέχουν μια αίσθηση ορθότητας, αυτοπεποίθησης και θάρρους για να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις.

Παράλληλα, επιθυμείτε να ζείτε συνειδητά.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα σημάδια που δείχνουν ότι δονείστε σε υψηλότερη συχνότητα.

Αφιερώστε χρόνο για να παρατηρήσετε τι κάνετε και πώς αισθάνεστε σε καθημερινή βάση, και μπορεί και εσείς να βρείτε τον εαυτό σας να συντονίζεται με τις υψηλότερες και πιο θετικές ενεργειακές συχνότητες.

 

Πηγή: https://subconsciousservant.com

 

Write A Comment