Στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με όσα δύσκολα κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Όπως εξήγησε, η διάγνωσή του έγινε εντελώς τυχαία, όταν ο ίδιος και η κόρη του πήγαν για εξετάσεις μετά την περίοδο του Covid.

Μάλιστα, καθώς φαίνεται, η περίπτωση του ηθοποιού ήταν αρκετά σοβαρή, αφού του έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο την ίδια ημέρα.

Ο γιατρός μού είπε «δεν θέλω να σας τρομάξω» 

«Η επέμβαση έγινε στις 24 Μαρτίου. Πήγα με την κόρη μου να εξεταστούμε μετά τον Covid. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, τίποτα. Είχα έτοιμες βαλίτσες, την επόμενη μέρα θα πετούσα για Αμερική», είπε.

«Βγήκαν οι πρώτες εξετάσεις και περιμέναμε, μπήκα να ρωτήσω και μου είπαν να περιμένω γιατί έρχεται ο διευθυντής. Μου λέει ότι βρήκαμε έναν όζο στον άνω λοβό του αριστερού πνεύμονα», συνέχισε.

«Και λέει “δεν μας αρέσει, γιατί δεν υπήρχε εκεί πριν από ενάμιση χρόνο που είχατε κάνει πάλι ακτινογραφία και θέλουμε να κάνετε μια αξονική”», περιέγραψε ο Γιώργος Καραμίχος.

Τα όσα είπε στη συνέχεια ανατριχιάζουν:

«Αυτό ήταν στις 13 Μαρτίου και είπα ότι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να κλείσουμε ραντεβού για τις 7 Απριλίου.

Κατεβάζει ο γιατρός τη μάσκα και μου λέει “έχουμε ζητήσει και σας περιμένουν κάτω στον αξονικό τομογράφο τώρα”.

Είπε “δεν θέλω να σας τρομάξω”. Έπρεπε να κάνουμε εισαγωγή την ίδια μέρα. Λέω “πρέπει να φύγω” και μου λέει “δική σας είναι η ζωή, αλλά στη θέση σας δεν θα το άφηνα”.

Θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα..

«Μου αφαίρεσαν όλο τον άνω λοβό και, επειδή βρέθηκε στην ταχεία βιοψία κακοήθεια, αφαίρεσαν προληπτικά κατευθείαν και τους λεμφαδένες. Έμεινα δύο μέρες στην Εντατική, ξύπνιος, διάβαζα, έβλεπα όνειρα, έγραφα», ανέφερε ο ηθοποιός.

Μετά περιμέναμε τη βιοψία για να δείξει αν θα χρειαστεί χημειοθεραπεία.

Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες βγήκε η βιοψία και έδειξε ότι οι λεμφαδένες είναι καθαροί και ο φλοιός του πνεύμονα ήταν καθαρός.

Αυτά είναι τα βασικά, γιατί από εκεί θα μπορούσε να πάει παντού. Αλλά είναι τρεις εβδομάδες που λες: Έχει πάει κάπου αλλού; Θα ζήσω;

Μετά βγήκε ότι ήταν καθαρή, αλλά κάποια λεμφικά έμβολα είχαν φύγει από εκεί, ήταν πολύ κοντά στους λεμφαδένες.

Το οποίο σημαίνει ότι αν είχα φύγει για Αμερική και ερχόμουν μετά από τρεις εβδομάδες μπορεί να ήταν παντού» εξήγησε ο ίδιος, προσθέτοντας:

Μετά περιμέναμε να δούμε αν θα γίνει χημειοθεραπεία ή αν είναι ένα συγκεκριμένο γονιδίωμα και αν θα γίνει στοχευμένη θεραπεία, και, ευτυχώς, όλα τα άλλα ήταν θετικά.

Παίρνω ένα χάπι, το ξεκινάω σήμερα, θα το παίρνω για 1-1,5 χρόνο κάθε μέρα».

Δείτε κι αυτό: 14 ιστορίες διασήμων να σε αφυπνίσουν

Πηγή: ΑΝΤ1

Comments are closed.