Η Scarlett Johansson απέχει όσο το δυνατόν περισσότερο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σταρ της Marvel δήλωσε ότι αρνείται να χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως το Instagram, επειδή είναι “πολύ εύθραυστο άτομο για να έχει social media“.

“Είμαι σαν ένα ευαίσθητο λουλούδι”

“Δεν μπορώ. Ο εγωισμός μου είναι πολύ εύθραυστος”, δήλωσε σε επεισόδιο του podcast “The Skinny Confidential Him & Her”.

Η πρωταγωνίστρια του “Marriage Story” δήλωσε ότι έχει ήδη “αρκετό άγχος” στη ζωή της και χωρίς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σπατάλη χρόνου

Πέρα από την ευαισθησία που διακρίνει την ηθοποιό, φαίνεται πως πίσω από την επιλογή της να απέχει από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης κρύβεται και η επίγνωση ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδηγούν σε άσκοπη σπατάλη του χρόνου μας.

“Είχα Instagram μια φορά για τρεις μέρες, όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είχα περάσει 20 λεπτά κοιτάζοντας τη σελίδα κάποιου στο Instagram που δούλευε για έναν φίλο μου”, είπε η Γιόχανσον. “Τώρα ξέρω ότι έχεις ένα πίτμπουλ και δύο κόρες και ότι ζεις στο Μπέρμπανκ”.

“Ένιωσα τόσο άσχημα, σαν να έχανα τη ζωή ασχολούμενη με την πραγματικότητα αυτού του τυχαίου ατόμου”, πρόσθεσε. “Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω το κάνω αυτό”.

Η πρωταγωνίστρια του “Black Widow” παραδέχτηκε ότι έχει λογαριασμό για τη μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας της, The Outset, αλλά δεν είναι σίγουρη ότι τον “χρησιμοποιεί σωστά”.

Η σχέση της με το TikTok

Ωστόσο, η Johansson δήλωσε ότι έχει αδυναμία στο TikTok.

Ως μητέρα δύο παιδιών αρέσκεται μερικές φορές να φτιάχνει ” φρικτά βίντεο” με τη συνεργάτιδά της, την Kate Foster, για την πλατφόρμα.

“Είμαστε και οι δύο τόσο κακές σε αυτό, αλλά έχει πλάκα” παρατηρεί αστειευόμενη.

“Μου αρέσει να διαβάζω κριτικές πελατών και να τις παρουσιάζω στους ανθρώπους στο TikTok”.

Πηγή: nypost

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρουν: “Λάθε βιώσας¨: μια συμβουλή αναγκαία όσο ποτέ αλλοτε

Πώς τα social media επηρεάζουν την ψυχική μας υγεία

Μήπως το JOMO είναι το αντίδοτο στο FOMO;

Comments are closed.