Όσοι ακολουθούν πιστά τη Λατίνα Σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της σίγουρα έχουν προσέξει την αγάπη της για το μακιγιάζ.

Στις περισσότερες φωτογραφίες πέρα από το εντυπωσιακό ντύσιμο θαυμάζει κανείς και το υπέροχο μακιγιάζ της.
Παρόλα αυτά, η J.Lo δε φοβάται να δείξει τον εαυτό της χωρίς ίχνος make-up. Άλλωστε το νεανικό της δέρμα είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία της.


Η Jennifer Lopez καταφέρνει να διατηρεί την επιδερμίδα της αψεγάδιαστη χωρίς να έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση.

Δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ μέχρι τώρα“, έχει πει η ίδια.
Δεν κατακρίνω τους ανθρώπους που το κάνουν, απλώς εγώ δεν το επιλέγω“, καθώς προτιμά, όπως λέει, πιο φυσικούς τρόπους για να περιποιείτε το δέρμα της.

Το μυστικό για όμορφο δέρμα είναι απλό

Καθώς οι θαυμαστές της αναρωτιόνταν συνεχώς πώς στην ηλικία των 53 ετών το δέρμα της φαίνεται τόσο φρέσκο, αψεγάδιαστο και λαμπερό,  η J. Lo μοιράστηκε μαζί τους την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί, για να διατηρεί το δέρμα της σε αυτή την κατάσταση.
Πρόσφατα, μάλιστα κυκλοφόρησε μία σειρά καλλυντικών για την περιποίηση του δέρματος, J. Lo beauty, και παρουσίασε στο κοινό της πώς περιποιείται την επιδερμίδα της με αυτά τα προϊόντα.

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της είναι απλή και αποτελείται μόνο από τέσσερα βήματα τα οποία μπορούμε να δοκιμάσουμε και εμείς μόνοι μας:

1. Το πρώτο βήμα είναι ένας βαθύς καθαρισμός!

Η j. Lo πλένει καλά το πρόσωπό της με το καθαριστικό της.

2. Στη συνέχεια, βάζει ορό.

Όπως μοιράζεται με τους θαυμαστές της χρησιμοποιεί ορό 2 φορές την ημέρα πρωί-βράδυ.” Βιταμίνες για το πρόσωπο” όπως αποκαλεί τον όρο της.

3. Αφού απορροφηθεί ο ορός, ακολουθεί το αντηλιακό.

Κατά την ίδια αυτό αποτελεί το πιο κρίσιμο βήμα σε όλη της τη ρουτίνα. Όπως λέει η ίδια το αντηλιακό είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της, καθώς το χρησιμοποιεί από τα 20 της χρόνια.

4. Το τέταρτο και τελευταίο βήμα είναι η κρέμα ματιών που βάζει κάτω από τα μάτια και ανάμεσα στα φρύδια της.

Παράλληλα δουλεύει και τον εσωτερικό της εαυτό…

Για την ίδια είναι εξίσου σημαντική με την εξωτερική φροντίδα και η εσωτερική μας διάθεση.

Έτσι, η Jennifer Lopez φροντίζει, ώστε το πνεύμα της να είναι το κατάλληλο για όλη την ημέρα.

Τροφοδοτώ πρώτα το μυαλό μου και την ψυχή μου” όπως έχει πει η ίδια.

Αφήνει στην άκρη το κινητό της τα πρωινά και “απλώς προετοιμάζομαι σωστά για την ημέρα μου με τις σωστές προθέσεις και τις κατάλληλες σκέψεις… Ώστε να είμαι θετική” συμπληρώνει.

Εσείς τι πιστεύετε για τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί η J. Lo για να διατηρήσει την επιδερμίδα της τόσο λαμπερή; Θα τη δοκιμάζατε;

Πηγή: Brightdside.me

Διαβάστε εδώ Beyoncé: Ορκίζεται σε αυτό το τελετουργικό αυτοφροντίδας!

Comments are closed.