Ο Tony Robbins είναι διάσημος  Αμερικανός επιχειρηματίας, συγγραφέας και ομιλητής.

Μέσα από τις εμπνευσμένες ομιλίες του έχει καταφέρει να αλλάξει τη ζωή εκατομμύριων ανθρώπων.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα πιο δυνατά αποφθέγματά του κι αντλήστε δύναμη για να κυνηγήσετε κι εσείς τα όνειρά σας.

#1 «Οι πεποιθήσεις έχουν τη δύναμη να δημιουργούν και τη δύναμη να καταστρέφουν. Τα ανθρώπινα όντα έχουν τη φοβερή ικανότητα να πάρουν οποιαδήποτε εμπειρία της ζωής τους και να δημιουργήσουν ένα νόημα που τους αποδυναμώνει ή ένα νόημα που μπορεί κυριολεκτικά να σώσει τη ζωή τους».

#2 «Αν κάνεις αυτό που έκανες πάντα, θα πάρεις αυτό που έπαιρνες πάντα».

#3 «Για να έχουν πραγματική αξία οι αλλαγές, πρέπει να είναι διαρκείς και συνεπείς. Κάθε φορά που θέλετε ειλικρινά να κάνετε μια αλλαγή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απαιτήσετε περισσότερα από τον εαυτό σας».

#4 «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο πιστεύω ότι είναι οι αποφάσεις μας και όχι οι συνθήκες της ζωής μας που καθορίζουν τη μοίρα μας».

#5 «Δεν είναι αυτό που σου συμβαίνει τώρα ή αυτό που σου συνέβη στο παρελθόν που καθορίζει ποιος θα γίνεις. Αντίθετα, είναι οι αποφάσεις σου, το πού θα εστιάσεις και το τι πρόκειται να κάνεις γι’ αυτά που θα καθορίσουν τη μοίρα σου».

#6 «Η επιτυχία έρχεται όταν παίρνετε πρωτοβουλία και επιμένετε εκφράζοντας εύγλωττα το βάθος της αγάπης σας. Σήμερα κάντε την πιο απλή ενέργεια που θα μπορούσατε να κάνετε για προσανατολιστείτε προς την επιτυχία σας»

#7 «Βλέπετε, στη ζωή, πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι να κάνουν, αλλά λίγοι άνθρωποι κάνουν πραγματικά αυτό που ξέρουν. Το να ξέρεις δεν αρκεί! Πρέπει να αναλάβετε δράση».

#8 «Όλες οι προσωπικές ανακαλύψεις οφείλονται σε αλλαγή πεποιθήσεων. Πώς τις αλλάζουμε λοιπόν; Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να αναλογιστείτε τον τεράστιο πόνο που έχετε βιώσει εξαιτίας παλιών πεποιθήσεων. Αισθανθείτε βαθιά ότι η εκάστοτε πεποίθηση σας κοστίζει και στο παρόν, ενώ μπορεί να προκαλέσει πόνο και στο μέλλον. Τότε θα μπορέσετε να υιοθετήσετε μιας νέα, ενδυναμωτική πεποίθηση».

Διαβάστε εδώ: Γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν συνεχώς την προσοχή πάνω τους;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Robbins (@tonyrobbins)

#9 «Τίποτα δεν έχει δύναμη πάνω μου εκτός από αυτή που δίνω μέσα από τις συνειδητές μου σκέψεις».

#10 «Όσο υψηλότερο είναι το ενεργειακό σας επίπεδο, τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι το σώμα σας. Όσο πιο αποτελεσματικό είναι το σώμα σας, τόσο καλύτερα θα νιώθετε και τόσο περισσότερο θα χρησιμοποιείτε το ταλέντο σας για να παράγετε εξαιρετικά αποτελέσματα».

#11 «Οι άνθρωποι δεν είναι τεμπέληδες. Απλώς έχουν ανίκανους στόχους, δηλαδή στόχους που δεν τους εμπνέουν».

#12 «Δημιουργήστε ένα όραμα και μην αφήσετε ποτέ το περιβάλλον, τις πεποιθήσεις των άλλων ή το τι έχει γίνει στο παρελθόν να διαμορφώσουν τις αποφάσεις σας. Αγνοήστε τη συμβατική σοφία».

#13 «Επιτυχία είναι να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις, όταν θέλεις, όπου θέλεις, με όποιον θέλεις, όσο θέλεις».

#14 «Ουσιαστικά, αν θέλουμε να κατευθύνουμε τη ζωή μας, πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο των  πράξεών μας. Δεν είναι αυτό που κάνουμε μια στο τόσο που διαμορφώνει τη ζωή μας, αλλά αυτό που κάνουμε με συνέπεια».

#15 «Το να θέτεις στόχους είναι το πρώτο βήμα για να μετατρέψεις το αόρατο σε ορατό».

#16 «Μόνο εκείνοι που έχουν μάθει τη δύναμη της ειλικρινούς και ανιδιοτελούς συνεισφοράς βιώνουν τη βαθύτερη χαρά της ζωής: την αληθινή εκπλήρωση».

#17 «Η ποιότητα της ζωής σας είναι η ποιότητα των σχέσεών σας».

#18 «Ο ορισμός μου για την επιτυχία είναι να ζεις τη ζωή σου με τρόπο που να σου προκαλεί να νιώθεις πολλή ευχαρίστηση και πολύ λίγο πόνο – και λόγω του τρόπου ζωής σου, οι άνθρωποι γύρω σου να νιώθουν πολύ περισσότερη ευχαρίστηση από ότι πόνο».

#19 «Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας είναι να βεβαιωθείτε ότι μόλις τους θέσετε, θα αρχίσετε αμέσως να εργάζεστε πάνω σε αυτούρ. Οι πιο σημαντικοί κανόνες που υιοθέτησα ποτέ για να με βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μου ήταν αυτοί που έμαθα από έναν πολύ επιτυχημένο άνθρωπο, ο οποίος με έμαθε να γράφω πρώτα τον στόχο και μετά να μην φεύγω ποτέ από το σημείο που θέτω έναν στόχο χωρίς πρώτα να λάβω κάποια μορφή θετικής δράσης για την επίτευξή του».

#20 «Οι πόροι που χρειαζόμαστε για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα βρίσκονται μέσα μας, περιμένοντας απλώς την ημέρα που θα αποφασίσουμε να ξυπνήσουμε και να διεκδικήσουμε τα πρωτόγονά μας δικαιώματα».

#21 «Όταν είσαι ευγνώμων, ο φόβος εξαφανίζεται και η αφθονία εμφανίζεται».

#22 «Οι ερωτήσεις παρέχουν το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τις απεριόριστες δυνατότητές μας.»

#23 «Η υπέρβαση της δυσκολίας είναι το χωνευτήριο που διαμορφώνει τον χαρακτήρα».

#24 «Θυμηθείτε, μια πραγματική απόφαση μετριέται από το γεγονός ότι έχετε κάνει νέα δράση. Εάν δεν υπάρχει δράση, δεν έχετε αποφασίσει πραγματικά».

#25 «Το μόνο πράγμα που σε εμποδίζει να αποκτήσεις αυτό που θέλεις είναι η ιστορία που συνεχίζεις να λες στον εαυτό σου».

Πηγή: exclusivemotivation

Διαβάστε ακόμη:Έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση; 40 θετικές δηλώσεις για εσένα

Write A Comment