Ειδικός για τις γνωριμίες αποκάλυψε πέντε πρώιμες κόκκινες σημαίες για το πρώτο ραντεβού και πολύ γρήγορα το βίντεό του στο TikTok έγινε viral.

Πρόκειται για τον Jacob Lucas που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και σύμφωνα με τον ίδιο «έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να αποκτήσουν την ερωτική ζωή που πάντα ήθελαν».

Τι συμβουλές δίνει για το πρώτο ραντεβού με έναν άντρα:

«Νούμερο ένα, θα σου πουν μυστικά για τη ζωή τους που θα σε κάνουν να τους λυπηθείς από νωρίς», τονίζει.

Και εξηγεί γιατί αυτό είναι ένα κακό σημάδι: «Οι άνθρωποι που έχουν περάσει πραγματικά δύσκολες στιγμές πολύ σπάνια τις μοιράζονται με ανθρώπους που μόλις γνώρισαν».

Προσθέτει ότι όταν κάποιοι μοιράζονται αυτό το είδος πληροφοριών από νωρίς, είναι συχνά για να δουν πώς ανταποκρίνεστε.

Ο Τζέικομπ λέει: «Και αν πάρουν την αντίδραση που αναζητούν, τότε θα σκεφτούν ότι είναι εύκολο να σε χειραγωγήσουν».

@jacoblucas101 Have you dated someone like this before? 🚩 #datingcoach #dating #datingadvice #relationshipcoach #relationships #relationship #boyfriend ♬ original sound – Jacob Lucas | Dating Coach

Η δεύτερη κόκκινη σημαία αφορά στο πώς μιλάει για τους πρώην, με τον Τζέικομπ να υποστηρίζει ότι είναι κακό σημάδι αν τους κακολογεί.

«Είναι κόκκινη σημαία αν αποκαλεί την πρώην του τρελή, αν την κατηγορεί για όλα ή μοιράζεται υπερβολικά τη σχέση τους μαζί σου παρόλο που μόλις σε γνώρισε», σημειώνει.

«Δείχνει ότι είναι κοινωνικά ανώριμος γιατί πρέπει να γνωρίζει ότι κανείς δεν θέλει να μιλά για πρώην όταν μόλις γνώρισε έναν άνθρωπο», συμπληρώνει.

Και πάμε στον τρίτο κανόνα…

«Νούμερο τρία, είναι αναποφάσιστος», συνεχίζει ο Τζέικομπ.

«Θα είσαι το άτομο που σχεδιάζει όλα τα ραντεβού και που θα παίρνει όλες τις μεγάλες αποφάσεις στη σχέση, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτα», λέει.

Αυτό θα γίνει προβληματικό, εξηγεί, γιατί «θα είναι εξαντλητικό για σένα».

Η τέταρτη κόκκινη σημαία είναι το να μιλάει άσχημα για τους φίλους του.

«Ο ίδιος επιλέγει ελεύθερα να κάνει παρέα με αυτούς τους ανθρώπους», τονίζει.

«Και αν τους αποκαλεί ηλίθιους, εννέα στις 10 φορές θα είναι ο ίδιος ηλίθιος», προσθέτει.

Στο νούμερο πέντε είναι χαρακτηριστικά που δείχνει κάποιος από το πρώτο ραντεβού ότι δεν διαθέτει.

«Αν είσαι ανοιχτόμυαλος και θέλεις να εξελιχθείς ως άνθρωπος και έχεις φιλοδοξίες και έχεις αρχίσει να βγαίνεις με έναν άντρα που δεν έχει κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε δεν θα επιτύχετε ως ζευγάρι», σημειώνει.

Αρκετοί άνθρωποι συμμετείχαν στα σχόλια για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τις συμπεριφορές που περιγράφονται στο βίντεο.

Κάποιος συμφώνησε ότι εάν το άτομο με το οποίο βγαίνετε εμφανίζει τις κόκκινες σημαίες που αναφέρονται, θα πρέπει να τις αποφύγετε.

«Σταμάτησα κυριολεκτικά την σχέση με έναν άντρα επειδή ήταν “πολύ καλός”, αλλά τα πρώτα 3 χαρακτηριστικά είναι ακριβώς αυτά που έκανε την πρώτη εβδομάδα που τον γνώρισα…», έγραψε μία γυναίκα.

Εσείς τι λέτε; Βρίσκετε κοινά σημεία;

Δείτε κι αυτά:

10 πράγματα με τα οποία δεν πρέπει να συμβιβάζεται κανείς στις σχέσεις του

Σύμβουλος σχέσεων: Αυτή είναι η Νο. 1 παγίδα στην οποία πέφτουν οι μακροχρόνιες σχέσεις

Comments are closed.