Η πνευματική υγιεινή περιλαμβάνει όλες τις πρακτικές φροντίδας μέσω των οποίων είναι δυνατόν να διατηρείς τα επίπεδα ενέργειάς σου σε υψηλά επίπεδα. Αυτό περιλαμβάνει τόσο την αύρα μας όσο και τα υπόλοιπα αστρικά μας σώματα.

Κάθε άτομο μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικό σύνολο πρακτικών, αλλά όλες υπηρετούν τον ίδιο στόχο: να καθαρίσουν το σώμα μας και τον ενεργειακό μας χώρο από την ανεπιθύμητη ενέργεια.

Μπορούμε να μιλάμε και για πνευματική μόλυνση; 

Η πνευματική μόλυνση μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της ελλιπούς προστασίας του ενεργειακού μας πεδίου.

Αυτό θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών μας σχέσεων και της εργασίας μας.

Ακόμα κι αν επιδιώκουμε με διάφορες πρακτικές την πνευματική θωράκιση και προστασία, είναι εύκολο να επηρεαστούμε κάποια στιγμή από την αρνητικότητα και τις χαμηλές δονήσεις των άλλων.

Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πνευματική μας υγιεινή;

Η χρήση ενεργειακών πρακτικών μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε το ενεργειακό μας πεδίο υγιές.

Οι πρακτικές που αναφέρονται παρακάτω είναι μόνο μερικά παραδείγματα πρακτικών πνευματικής υγιεινής που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε υγιείς, χαρούμενοι και ισορροπημένοι.

Κάψιμο φασκόμηλου

Η χρήση του φασκόμηλου για την απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας είναι μια δοκιμασμένη  μέθοδος. Υπάρχει εδώ και αιώνες, αν όχι περισσότερο, και πολλοί ορκίζονται σε αυτό.

Πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να «καθαρίσουν» έναν νέο χώρο στον οποίο μετακομίζουν.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα δεματάκι φασκόμηλο από κάποιο τοπικό κατάστημα ή φτιάξτε το δικό σας από αποξηραμένο φασκόμηλο, ενώνοντας ένα δεματάκι με φυσικό σπάγκο.

Στη συνέχεια, ανάβετε την άκρη και περπατάτε περιμετρικά της περιοχής που θέλετε να καθαρίσετε, επιτρέποντας στον καπνό να απομακρύνει τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο κέντρο του δωματίου και κουνήστε το μάτσο φασκόμηλου γύρω σας σαν μαγικό ραβδί, επιτρέποντας στον καπνό να καθαρίσει την δική σας προσωπική ενέργεια.

Ζεστό μπάνιο με αλάτι

Το αλάτι έχει χρησιμοποιηθεί για την απορρόφηση και την αποβολή της αρνητικής ενέργειας.

Το αλάτι χρησιμοποιείται συνήθως για την προστασία ενός σπιτιού, αλλά ένα αλατόλουτρο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει την αρνητική ενέργεια από εσάς.

Απλώς βυθιστείτε σε ένα λουτρό θαλασσινού νερού ή προσθέστε άλατα στο μπάνιο σας για επιπλέον χαλάρωση.

O ήχος  OM

Οι μοναχοί και άλλοι πνευματικά εξελιγμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ψαλμωδία εδώ και αιώνες για να εξισορροπούν και να καθαρίζουν την ενέργειά τους.

Η ψαλμωδία ΟΜ έχει αποδειχθεί ότι έχει επίδραση στη φυσική ύλη.

Τα αποτελέσματα της ψαλμωδίας μπορούν να γίνουν αισθητά καθώς τα ηχητικά κύματα αντηχούν σε όλο το σώμα σας, αλλά τα κύματα δεν σταματούν εκεί. Εκπέμπονται από βαθιά μέσα σας και διαπερνούν το περιβάλλον γύρω σας, καθαρίζοντας και θεραπεύοντας την ενέργεια και το πνεύμα σας.

Καθίστε σαν να πρόκειται να διαλογιστείτε για να χρησιμοποιήσετε αυτή την πρακτική.

Πάρτε μια βαθιά εισπνοή κρατώντας τη σπονδυλική σας στήλη ίσια και ευθυγραμμισμένη.

Εκπνεύστε με τον ήχο ΟΜ μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπνοή και στη συνέχεια επαναλάβετε.

Μπορείτε να το κάνετε για όσο θέλετε, αλλά προσπαθήστε να γίνεται τουλάχιστον για δύο λεπτά.

Πηγή: Varnam

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν12 ισχυροί τρόποι να προστατεύσετε την ενέργειά σας!

7 σημάδια ότι η ενεργειακή σας δόνηση είναι υψηλή

Διώξτε την αρνητική ενέργεια από τη ζωή σας

Comments are closed.