Θες να χαλαρώσεις; Θες να ξεκινήσεις διαλογισμό; Δεν ξέρεις πώς και δεν έχεις πολύ χρόνο; Σου έχουμε τη λύση! Η σειρά podcast «Relax» από την Μαρίνα Γουρνέλη για το pod.gr είναι η αγαπημένη μας!

Άκου εδώ ένα από τα επεισόδια: 

Μέσα σε λίγα λεπτά κανείς μπορεί να μυηθεί σε διάφορες τεχνικές τις οποίες μπορεί να εφαρμόσει παντού! Έξτρα; Το ακούς όποτε θες στο κινητό, το αυτοκίνητο, τον υπολογιστή και όπου θες: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts κ.ά.

Στην περιγραφή της σειράς Relax χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις. Όχι επειδή «πρέπει» αλλά επειδή το θέλεις. Μην σε τρομάζει η λέξη «διαλογισμός», δεν είναι ακόμη μια «υποχρέωση» στην ατελείωτη λίστα των υποχρεώσεων σου. Το «Relax!» με την Μαρίνα Γουρνέλη, είναι μία σειρά podcast για τις πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας. Οι πληροφορίες και οι καθοδηγούμενες πρακτικές που παρουσιάζονται, είναι μικρές, απλές και εύκολες, προσβάσιμες σε όλους και στόχος τους είναι να ανοίξουν ένα εύκολο δρόμο στη διαλογιστική διαδικασία. Παράλληλα φέρνουν και απτά οφέλη στη ζωή μας εκτός πρακτικής – χαρά, περισσότερη ηρεμία, μεγαλύτερη εστίαση και καλύτερη διαχείριση του άγχους.

Δες εδώ πώς να κάνεις διαλογισμό με τη φωνή της Oprah! 

Write A Comment