Θα χρειαστείτε δύο βαράκια ή δύο μπουκάλια νεροού και μία πετσέτα…

Η αγαπημένη μας γυμνάστρια και personal trainer Ευγενία Μπόρλα μας δείχνει έξι ασκήσεις που μπορεί να κάνεις κανείς από επίπεδο αρχαρίου έως και πιο προχωρημένου.

Με αυτές τις ασκήσεις μπορείτε να γυμνάσετε όλο το σώμα σας, χωρίς να έχετε ιδιαίτερο εξοπλισμό. Είπαμε ακόμα και δύο μπουκάλια νερού αρκούν! Το σημαντικό είναι να υπάρχει θέληση και διάθεση…

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο κάναλι μας στο YouTube:

Η Ευγενία Μπόρλα προτείνει να κάνουμε 12-15 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση και συνολικά 3 με 4 φορές τον κάθε κύκλο ασκήσεων.

«30 λεπτά την ημέρα για τρεις φορές την εβδομάδα είναι ένας εφικτός στόχος για να ξεκινήσει κανείς. Το σώμα μας μπορεί να μας γυμνάσει εξίσου αποτελεσματικά από οποιοδήποτε όργανο γυμναστικής», τονίζει στο imethexis.gr η Ευγενία Μπόρλα.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να γυμναστείτε μόνο με το κορμί σας! 

Έρευνες έχουν δείξει ότι η άθληση μπορεί να ενταχθεί στη ρουτίνα μας μετά από δύο μήνες συστηματικής προσπάθειας.

«Συνήθως οι ασκούμενοί μου είδα να παρατούν τη γυμναστική στον έναν μήνα. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση, επιμονή και προσπάθεια», σημειώνει η Ευγενία Μπόρλα.

«Τα οφέλη της γυμναστικής είναι αμέτρητα. Εάν έπρεπε να τα συνοψίσω θα επέλεγα να υπερτονίσω την ευεξία που αισθάνεται ο ασκούμενος, το γεγονός ότι αποκτά δύναμη και αντοχή, την βελτίωση της στάσης του σώματος και την γενικότερη θωράκιση της υγείας μας», προσθέτει.

Write A Comment